Pusselbitar

Vårt kök blev äntligen helt klart i förra veckan. Den sista väggen spikades upp och med det kom tavlorna också på plats. Jag har gått med lite halvångest över att vi har satt in för lite lampor i köket, men så fort väggen kom upp så försvann den känslan. Det har ändå varit helt okej att väggen inte varit klar, men nu under hösten när det har varit mörkt ute så har den svarta väggen verkligen slukat allt ljus.

20131128-193643.jpg

I och med att köket blev klart så gjorde det att vi äntligen fick städat bort vårt “målarrum”. Så i lördags fick vi hämtat sängen som vi ärvt och iallafall påbörjat att fixa med rummet. I söndags var vi på Asia spa, en lugn förmiddag som vi avslutade med brunch. Strax efter det begav jag mig till flygklubben för att ta en tur med planet. Tyvärr råkade jag ut för motorproblem på 200 ft höjd vilket är alldeles för lågt för att det ska kännas bra. Men jag följde konstens alla regler (jäkla tur att man övar på sånt!) och kunde efter ett par minuter landa säkert om än med en adrenalinkick i kroppen.
Just där och då slog det mig inte att det faktiskt kunde gått riktigt illa, utan känslan var mest att jag var nöjd med att ha rett ut situationen.

Veckan har varit väldigt lugn. Jag har varit förkyld och därför mest tagit det lugnt. Har hunnit med att baka fröknäckebröd och varit en sväng på Gekås.
Näsan har runnit och jag har snutit mig såpass mycket att jag har små små sår vid näsan som svider… Nåja, bättre nu än på semestern 😄

20131128-194610.jpg

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s