Älskade maj månad!

Vilka fina veckor det varit! Soligt mest hela tiden och jag har hunnit med att göra mycket av det jag älskar med våren. Nu är de flesta fröerna i jorden och trädgården är i full gång. Tomater, zucchinis, paprika, ärtor, lök, potatis, chili, spenat, kryddor, citron, lime, fikon… O persikor, äpplen, hallon, jordgubbar… O säkert en massa annat som jag inte kommer på just nu växer så det knakar! Ser verkligen fram emot att ordna en skördefest till sensommaren!

I helgen var vi på ett underbart bröllop. Matilda och Bengt blev herr och fru Hjelmberg och vi njöt av en vacker vigsel och en riktigt rolig fest.
Kärlek, kärlek… Det är mycket kärlek just nu.

I veckan var vi på MVC på kontroll, den lill* växer som den ska och nu är det fullt liv i magen! Morgon, middag och kväll… Mest på kvällarna såklart.
Järnbrist har jag åkt på så nu är det järnrik mat och tabletter som gäller för min del. Hoppas med det att jag får lite mer energi också. Iallafall, nu är den inte så anonym längre.. Mycket har hänt den senaste månaden och det kommer säker att fortsätta så tiden ut.

I vilket fall som helst, nu är det helg igen och vi ska tydligen iväg till en hemlig destination. Längtar för jag är säker på att det blir något mysigt och härligt ställe!

20140529-212305.jpg

20140529-212312.jpg

20140529-212318.jpg

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s