Ett farväl och en ny början.

Vi håller på att rensa ut och packa ner hemma hos pappa. Efter nästan 28 år i huset och över 40 år i Bua så flyttar han hit till Varberg!
Förutom att huset är för stort för en person och att det ska bli kul att ha honom närmre så är det skönt att få rensat bort massa prylar.

Med cykelavstånd så kommer vi kunna träffas mer spontant, dricka kaffe, luncha, åka på utflykter och sånt. Även om avståndet nu inte är långt så tappar man de korta men värdefulla stunderna då man kan ses en halvtimme eller två när man har en stund över.
Vinga träffar sin morfar i snitt 1-2 gånger i veckan redan nu och vi ringer videosamtal ofta men nu blir det säkert än mer tid som vi kan hänga 🙂

Jag är ju en drömmare som inte bara tänker på nuet utan också på framtiden. Jag o Gustaf pratar mycket om tidstjuvar. Måsten som tar tid men som man egentligen kanske inte vill lägga tid på. I framtiden när Vinga är utflugen så kommer huset antagligen vara en sådan tidstjuv. Så vi ska absolut flytta innan huset ger mer Arbete än glädje.

Första januari går flyttlasset!!

IMG_1218.JPG

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s