Inredning

Började använda Pinterest förra veckan och nu är jag helt fast! Jag letar inredningsinspiration och DIY-projekt så fort jag får en stund över. Det finns mycket fint och inspirerande att titta på. Just nu blir det av förklarliga själ mest hallinredning och trädgårdsidéer som jag tittar på. 

Hallen är i stort sett klar, äääääntligen! Lite mer än fem månader tog det från vattenläcka till färdig hall. Tror faktiskt att det också är en av anledningarna till att jag just nu surfar så mycket på inspiration. Det känns som att min hjärna behöver lite struktur och fina bilder efter att ha levt i ett mer eller mindre kaos ett tag. Nu ska jag bara hitta en spegel och några nya korgar till vantar och sånt, så är det praktiska klart. Vill framkalla lite foton också och sätta upp så att det blir mer personligt och säger något om oss som bor här. Just nu säger den mest “här bor ordning och reda = Gustaf” 

   
   

Nu är det slut på större inomhusprojekt fram till hösten då vi ska planera och flytta tvättstugan. Så nu kör vi fullt fokus på dammen.. Fortsättning följer…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Inredning

  1. Jag ÄLSKAR Pinterest. Har många olika anslagstavlor med inspiration.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s