16 juli 

Om två veckor börjar jag jobba igen efter min mammaledighet. Ställer mig frågan hur året har kunnat gå så fort? Det lilla knytet som kom till oss så plötsligt har blivit en liten tjej som tar sina föräldrar med storm, varje dag är faktiskt en förälskelse. Den senaste månadens utveckling har varit så häftig att följa. Kan verkligen säga att jag varit i en bubbla det senaste året. Nu är det med skräckblandad förtjusning dags att kliva ur och delvis tillbaks till det liv som också är en del av livet – jobblivet. Och så småningom blir det dags för det berömda vardagspusslet. 

Det är ändå med ett sting av fascination som jag tänker på året som gått. Hur enkelt det har varit att bli mamma, men samtidigt hur svårt det också varit stundtals att ställa om och hitta mitt “nya” jag. Hur många fina sidor jag fått se hos Gustaf, hur roligt det har varit att se Vinga knyta egna band till sina mostrar och kusiner, sin morfar och sin farbror och faster. Jag tänker på nya vänner jag träffat och som jag hoppas är vänner för livet. Allt detta och ändå är det ändå precis som förr. 

Många tankar snurrar i min skalle för tillfället och medan jag funderar  njuter jag av min vardag och av att vara precis där jag vill vara. 
  

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s