Sommaruppdatering

Denna sommaren har verkligen varit härlig på många vis även om det stundvis också varit strävsamt och sorgset. Hoppas på att bli bättre på att skriva några rader då och då eftersom det är roligt för egen del att gå tillbaks och läsa om vad som hänt och vad vi hittar på. 

Denna sommaren har vi verkligen tagit det lugnt. Fixat med hemmet och bara gjort kortare utflykter. Njutit av att bara vara lediga och tagit igen oss. Jag har vissa dagar haft ont och inte varit så rörlig, så det har verkligen passat mig bra. 

Skalman flyttade till Katthimlen på midsommarafton och mitt hjärta har verkligen värkt av sorg. Det har varit och är väldigt tomt utan honom och efter många turer fram och tillbaks så har vi bestämt oss för att vi verkligen är en kattfamilj och med det så vill vi ha katt igen. Så efter semestern flyttar två små kattungar hem till oss. 

Vinga har utvecklats mycket denna sommaren tycker jag. Om några veckor fyller hon 2 år och är för det mesta en glad och bestämd tjej. Just nu utvecklas språket i rasande takt och det kommer fler och fler nya ord.  Det är mycket “det är min” just nu, mycket lek inne på sitt rum och lek med play doh lera. Vi pottränar för fullt och det går bra, ibland händer det olyckor men oftast så kommer allt där det ska. Hoppas på att det fortsätter så här bra så att vi förhoppningsvis bara har ett blöjbarn i höst 🙂 Vinga jag flyttat över till sitt egna rum och somnar i egen säng och sover större delen av nätterna där. Det känns både tomt och skönt på samma gång. Jag hoppas och tror att det kommer att vara bäst för oss alla när “den lill* nya” kommer i höst om vi stör varandra så lite som möjligt så att vi alla får den sömn vi behöver. Magen växer på och tiden går verkligen fort denna gången. Redan tredje och sista trimestern! Vi börjar smått förbereda oss för en ny familjemedlem. Vagnen har vi kompletterat, förlossningen och tankar kring den pratar vi om ganska ofta och framförallt så börjar vi nog förstå att det på riktigt är så att vi blir fyra snart. Kroppen är häftig som går igenom detta. Här är jag och magen förra veckan, magen är både större och lägre än när jag väntade Vinga. Ska bli spännande att se om det betyder något alls eller om det är som jag tror, en lillasyster som väntar. 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s