En månad

En månad går otroligt fort. Dagarna läggs till och plötsligt har en månad gått. Norton är mer och mer vaken på dagarna, i det stora sover han väldigt bra nattetid och är han vaken så är det för att få mat och sen somna om. Jag njuter av min lille kille, denna tiden är så kort. 


Helgen som gick så kom vi iväg till badhuset. Vinga är en riktig fisk i vattnet och det märks verkligen att hon utvecklas  med det. Vi gör vattenövningar som ska hjälpa henne att förbli orädd för vatten och lära sig komma till nästa “steg” i vattnet. Vi har egentligen inga större “önskemål” gällande vad vi vill att barnen ska göra med sina liv, självklart ska de själva få välja och följa sina hjärtan i de flest lägen, men det vi gärna vill påverka är att de ska tycka om och kunna simma och bada och att de ska ha ett bra förhållande till djur. Hittills är vi på bra väg. 


Mitt lilla projekt just nu är att göra och måla kakor till Vinga i trolldeg.  Hon älskar att leka allt som har med mat och matlagning att göra så dessa kommer säkert att användas flitigt. O själv tycker jag att det är otroligt roligt att måla dem också 😁

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s