December

December är något av en blandning av glädje och ångest för mig. De senaste 10 åren har julen och dess firande av flera olika anledningar gett mig en känsla av olust. Samtidigt så älskar jag ljuset i advent, så välkommet! Detta året så är december i stort sett helt obokat för vår del. I vanliga fall brukar det vara full fart men i år så kör vi bebisrytm och hjärtat får styra vad vi gör. 

 Min största utmaning för december är att inte smitta av mina egna känslor för julen på mina barn. Än är de små och märker inte av det och min förhoppning är att när de blir större så ska jag ha jobbat bort känslan av att julen är stress över julklappar, firandet mm. I år så kör vi julklappsspel på både min och Gustafs sida vilket är enormt skönt, det drar ner stressen och i år är jag klar i god tid med julklapparna till Vinga, Norton kommer bara att få något litet. De är båda i åldern där de inte har börjat önska sig något och inte egentligen behöver så mycket. 

Nästa år är tanken att vi firar utomlands med sol och bad, min favoritsysselsättning 🙂

Men i år är jag här, där jag allra helst vill vara just nu – med Gustaf och barnen i vårt hem. Varje dag tackar jag någon högre makt för att jag har min fina familj och min trygghet. Nu ska vi vända trenden och älska julen igen. 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s