Det går bra nu :)

Det går bra nu. Förra veckan knöts säcken ihop och inom loppet av fyra dagar så var det klart med både nytt flygcert och nytt jobb. Så himla skönt att två stora beslut och utmaningar nu är i mål, eller kanske inte i mål eftersom det är nu det börjar på riktigt. Men i mål som i att jag iallafall kan börja se framåt mot nya utmaningar. 

Jag har nog inte varit en lätt människa att leva med under sommaren. Jag bestämde mig för att ta ett LAPLA certifikat och med det började jakten på väder och skoltimmar. Jag har tagit tillvara på varje möjlighet att flyga och förrförra fredagen var jag i mål med uppflygning. När man behöver lägga sin själ i något så fullständigt och samtidigt jobba och ha småbarn… ja det är en utmaning. Jag jag fått prioritera och pussla för att få allt att gå ihop. Sista veckan fick jag inte riktigt ihop livet och fick avslöja min plan att flyga upp för att få till det med barnvakt och jobb. 


Mina nära är få – men vilka peppande människor de är ❤️ Utan hejaropen på vägen hade det säkerligen inte gått vägen.  Nu har jag iallafall mitt efterlängtade flygcert. Äntligen!
Och så var det nytt jobb också. Jag sökte i juni och så hörde de av sig i juli och vi bokade in intervju i början av augusti. De som varit med mig i denna resan vet ju att det varit en lång process med 5(!) intervjuer och kapacitets/intelligenstester. Jag har verkligen grillats och gått igenom många intervjuer och människor innan jag slutligen fick erbjudandet om jobb. Tror jag kastats mellan hopp och tvekan hundra gånger sedan processen började. Vet inte om jag var mest lättad och glad över jobbet eller mest glad över att rekryteringsprocessen är över.  Efter nio åt slutar jag på Ringhals och börjar mitt nya äventyr på Södra. Ska bli så jäkla spännande 🙌

Jag är så värd detta!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Det går bra nu :)

  1. Du är fantastisk som har orkat ta dig igenom allt detta. Och har en fantastisk sambo som stöttar och pusslar! Du är sååå värd detta! Kommer bli grymt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s