Helgen

När helgen gått är jag lika trött som på fredagen men fylld med en energi. Tröttheten hör denna tiden till (eller ibland undrar jag om den inte hör till den livsstil vi har numera..), det är mörkare ute och promenaden mitt på dagen blir verkligen viktigare. När jag har varit föräldraledig så har jag aldrig tänkt på hösten och vintern som mörk. Jag har varit ute under de ljusa tiderna ändå. 

Denna helgen har det varit mycket bus. Barnen har börjat hitta varandra i leken och det är så himla fint att sen. Eller egentligen ska jag nog inte säga att det är så mycket lek, men många skratt. Vinga har lärt sig exakt vad Norton tycker är roligt så hon gör sina saker som gör att  han skrattar. Det blir mycket flams och skoj. 


Norton tog sina första steg häromdagen och nu övar han mest hela tiden, många blåmärken blir det 🤣

Mellan varven försöker jag hinna med det som behöver göras i trädgården inför vintern. Skulle behöva många ostörda timmar för att få till det, men nu blir det istället strötimmar här och där. Kanske inte så effektivt, men tillräckligt bra för även om det går väldigt sakta så blir det gjort. 

Dags att kliva av bussen och börja jobba 😁

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s