1 december 2017

Det är så mörkt ute nu. Tycker att mörkret kom så snabbt. De år jag har varit föräldraledig har mörkret inte alls påverkat mig eftersom jag varit ute och rört mig mitt på dagen då solen skiner.

Vinga har fått simglasögon och vill ha på dem hela tiden. Det ska bli så himla roligt att se henne använda dem i vattnet. Denna hösten har båda barnen verkligen fått vattenvana, på fredagar är de alltid i simhallen. Vattenvana är viktigt tycker jag, bor man som vi gör vid havet så är den en lyx att kunna bada som vi kan på somrarna.

Känns lite overkligt att vi snart är på väg. Vi bor nästan alltid väldigt budget när vi reser och samma sak denna gången. Vi kommer att ha “semester på semestern” i Phuket där vi ska möta upp Matilda, Bengt och tvillingarna. Och Arne som sedan följer med oss till Vietnam också.

Igår tog vi fram adventsljusstakarna och ikväll blir det familjemys! Vinga älskar allt med julen och för mig känns det viktigt att de få dagarna vi är hemma nu i december få henne att känna julkänsla. Vi pusslar mycket för tillfället för att få ihop det mina tjänsteresor och Gustafs företag. Till våren blir det mer uppstyrt och regelbundna tider vilket gör det lättare att planera. Skönt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s