Våren 2018

När man skriver så sällan som jag gör så får man göra snabbresuméer istället 😁

Våren 2018 har varit bra men intensiv. Jag har kommit in i mitt nya jobb bra, haft en del prövningar men mycket roligt också. Kombinationen av allt nytt har nog bidragit till att jag under våren haft den mest envisa förkylningen jag någonsin har haft. Den har varit långdragen och gjort mig otroligt trött. Har nog aldrig varit så osocial som jag varit denna våren men jag tänker att det är så i perioder.

Bestämde mig för att avsäga mig omval i styrelsen i flygklubben. Jag behåller en del uppdrag men tänker att jag behöver minska på sådan som idag gör mig trött i själen vilket just detta gör. Inte så mycket pga arbetet i sig utan mest för att man ibland blir överinformerad om så många saker att man blir trött av bara det. Iallafall så känns det otroligt bra att ha bestämt mig för detta!

Gustaf började jobba igen för ett par veckor sedan och vi har alla med det fått nya rutiner. Det krävs mer planering kring mat och kring hämtning och lämning av barnen. Att vara en förälder hemma är verkligen en lyx, men man kan ju inte ha det så för alltid.

Vinga börjar vänja sig vid sina långa dagar på förskolan och tycker att förskolan är bland det roligaste som finns. Hon har utvecklats väldigt mycket de senaste månaderna, framförallt märks det i intresset för att måla och att sjunga.

Hon fick slajm häromdagen och satt i flera timmar vid bordet och slajmade. Älskade unge!

Norton har börjat förskolan och det har gått bra. Han har lyckats hålla sig frisk medan vi andra haft släng av förkylningar mest hela tiden. Det kommer mer och mer ord och han är fortfarande världens gladaste unge. Just nu är han väldigt mammakär och vill helst vara med mamma hela tiden.

Snabbsresumé på var vi alla i familjen är just nu…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s